Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2010 09:38 - Флирт по време на ваканция –
Автор: sevdabg Категория: Забавление   
Прочетен: 4271 Коментари: 21 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

Ще завъртите ли курортен роман или по-добре да минете без него? Голяма ли е опасността да се върнете у дома с разбито сърце, вместо с приятни спомени? Ще ви го подскажат звездите.
ОВЕН

Жените родени под този знак на Зодиака сякаш са създадени за ваканционни любовни романи: непринудени, открити за всичко ново, жадуващи за промени. Понякога дългите връзки им поомръзват, така че достатъчно е мъжете да им осигурят разнообразие и преживявания и хоп... интрижката започва.
Ще дадем само един съвет: позволете си да бъдете... придерчиви и капризни, не си струва да „колекционирате” връзки.
ТЕЛЕЦ
Жените родени под този знак на Зодиака, през ваканциите си правят всичко каквото им се доще, само не и да се впущат в любовни авантюри. От принципната гледна точка на Телците, секс и любов са двете страни на един медал, а за краткото време на една отпуска е възможно само първото. Така че, флиртовете отпадат и не си струва да се предприема нищо. Максимумът, на който са способни, е нищо не значещ разговор със симпатичен непознат и невинна закачка, без последствия.
БЛИЗНАЦИ
„Днес - така, а утре – нещо по-така”, било в обичайният си живот, било през отпуската, Близнаците се държат абсолютно еднакво – вършат всичко по свое виждане, като сменят правилата, само и само да не изменят на собствената си природа. „Близначката” може да загледа както симпатичен барман, така и интелектуалец – бизнесмен-аналитик, но най-интересното е, че тя в крайна сметка получава онова което иска. При жените-близнаци това се получава най-добре, в сравнение с който и да е друг знак от Зодиака. Съвет: щом искате да завържете маса запознанства – действайте. В края на краищата, шансът да се видите с тези мъже отново е пренебрежимо малък. Главното е само да не се забравя за безопасния секс!
РАК
Тези мили, романтични особи с тънка
душевност, повече от всички рискуват да се върнат от ваканцията си с куфар, пълен с осколките на разбитото си сърце. Жените-рак не са от оня сорт, дето са готови да скочат в леглото, ръководени единствено от мотива да си разнообразят сексуалния живот. Истинската еротичност на „Рачките” се разкрива само от човека, с който тя има истинска връзка. Съвет: по време на ваканцията не се влюбвайте, но ако все пак го направите, поне се откажете да строите планове в дългосрочна перспектива.
ЛЪВ
Царствените лъвици буквално приковават към себе си вниманието на обслужващия персонал, които дори са готови да рискуват работното си място, само и само да ги обградят с раболепното си внимание. Силно уверени в собствената си неотразимост, лъвиците не са далеч от идеята да проиграят играта „Хвани ме, ако можеш”, но като правило - никога да не я довеждат до край. Изключение правят онези редки случаи, когато Лъвичките са дотолкова очаровани от новия си кавалер, че чак не могат да се противопоставят на изкусителният му чар. Съвет: колкото и зашеметяващо да е очарованието на новият ви кавалер, свалете розовите очила от прелестното си носле и го разгледайте отблизо както подобава.
ДЕВА
Любимите думи на дамите, родени под този знак, са „структура” и „ред”. Те отрано знаят с какво ще се занимават в тази или следващата минута от своята ваканцията. Забележителности – в понеделник, шопинг – във вторник, запознаване с местната кухня – сряда, но за съжаление графа „флирт” в дневника на Девите просто липсва – не и в този формат. Как да се държите? Релаксирайте, изпуснете тъжните, тежки, философски мисли и ще почувствате удоволствие от това, което се случва точно тук и сега, даже ако не се вписва във вашия план.
ВЕЗНИ
Везните обикновено добре разбират какво правят когато са във ваканция - кокетничат и флиртуват буквално с всеки срещнат. Колкото и да са лекомислени обаче, тези представителки на нежния пол твърдо знаят, че порнографските филми никога не свършват с брак между главните герои, и от курортните романи няма да излезне нищо повече или по-малко сериозно. Какво да правите? Флиртувайте, но не давайте на поклонника си твърде много надежди.
СКОРПИОН
Ако в нормалното ежедневие около жената-скорпион се въртят многобройни поклонници, то във ваканционна среда ситуацията може и да се промени. Скорпионите са способни да се сблъскат с две досадни обстоятелства – първо: тяхната магия да не проработи заради езиковите бариери; и второ: далеч не всички почиващи в близост мъже са склонни да водят високо интелектуални беседи. Еротиката, излъчваща се от жената-скорпион, е с достатъчно силно действие, дори за състоянието на лингвистичен покой.
СТРЕЛЕЦ
Жените родени под този знак, прекарват голяма част от времето си в отлично настроение и буквално греят с вътрешната си светлина. „Ловците” обикновено доста прегарят покрай „мобилните слънчица”, така че на Стрелците им остава само да избират: в „черният списък” попадат мъжете, на които им е вечно скучно, а така също и тези, които са склонни главно към сексуални маратони. Какво да правят Стрелците на курорт? Да бъдат максимално взискателни – при такъв богат избор, това не им е проблем.
КОЗИРОГ
Прагматичните „козирожки” прокарват отчетлива граница между Голямата любов и леките релаксиращи авантюрки, покрити със сексуално обогатена глазура. На някои ще им се стори, че подобен подход направо убива романтиката. Нека си мислят! Какво да правите? Лекичко замаскирайте истинските си намерения и помнете, че дори и на представителите на силния пол на човешката раса, понякога им се иска... просто да поговорят.
ВОДОЛЕЙ
Изпъквай сред тълпата на всяка цена” – ето кредото, на което жената-водолей не изневерява дори на почивка. Водолеите, истински самотници, предпочитат да пътешестват без компания, наслаждавайки се на свободата и независимостта. Единствено се постарайте да не шокирате твърде много околните с екстравагантните си модни експерименти.
РИБИ
Жените, родени под този знак, обикновено са малко срамежливи, за да завъртят нови запознанства по време на отпуск. Те по-скоро ще потънат в земята, отколкото да направят първата стъпка с непознат, колкото и симпатичен да им се струва. Съвет: ако можете да минете без ваканционни романи, по-добре минете!

По мотиви от - www.woman.ru


image



Тагове:   ваканция,   флирт,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monaliza121 - Привет, Севда!
26.07.2010 12:11
Мъча се за сменя "ред" със "забавление":))))))))))
цитирай
2. bigbrother2 - Ееее
26.07.2010 14:22
тука не е за мен:)))
цитирай
3. анонимен - Ето нещо от близнак /мъжки род/
26.07.2010 16:51
Много внимателно с тия флиртове. Може да влезе пясък тук таме и ..... "СС".
Пояснение: Да не се чете! /СС=Секс и Скърцане/.
цитирай
4. scarlety - Хе-хе!
26.07.2010 18:23
Аз съм една голяма кокетка и флиртаджийка:)))) Знаех си и преди да го прочета тук:))))
Сега вече съм абсолютно сигурна:)))
цитирай
5. sevdabg - Забавлявайте се хора :)))
26.07.2010 18:31
На мен ми останаха само 4 /четири / :))))
дни до заслужена отпуска,
и може да лазя ,
но ще ги избутам - достойно ;)
.
цитирай
6. sevdabg - Опс Катана...
26.07.2010 18:32
Сина ми е Близнак.
за тях знам всичко-
от пелени :)))))))))))))))))))))
цитирай
7. анонимен - Аз съм една голяма кокетка и флир...
26.07.2010 19:02
scarlety написа:
Аз съм една голяма кокетка и флиртаджийка:)))) Знаех си и преди да го прочета тук:))))
Сега вече съм абсолютно сигурна:)))

Издай се, коя си, де... Да напаснем зодиите.... :-))) Имам си много...:-)))))))))
цитирай
8. анонимен - Сина ми е Близнак. за тях знам вси...
26.07.2010 19:06
sevdabg написа:
Сина ми е Близнак.
за тях знам всичко-
от пелени :)))))))))))))))))))))

Винаги нещо тайно в ръкава.... Си имам. :-))))))))) Определено, като е ревнал за пръв път е настанало многомислие. От глад ли реве или от скука. :-))))))) Син ти, де. По спомени на родителското ми тяло, аз съм бил самоходен ужас. Щом съм избягал от детската градина и са ме търсили с милиция, считай...
цитирай
9. sevdabg - О Катана :)))
26.07.2010 19:13
Ти си детенцето - мечта ;)))

А по темата -;)))
Хубаво е да има и още някоя тайна тайна,
за евентуални моменти ;))))
цитирай
10. анонимен - Ти си детенцето - мечта ;))) А по ...
26.07.2010 20:02
sevdabg написа:
Ти си детенцето - мечта ;)))

А по темата -;)))
Хубаво е да има и още някоя тайна тайна,
за евентуални моменти ;))))

тайните тайни се пазят в тайна. :-)))))))))))))))))))))
цитирай
11. sevdabg - и се споделят с много,
26.07.2010 20:19
много близка приятелка,
в съответен момент :)))))
цитирай
12. анонимен - много близка приятелка, в съотв...
26.07.2010 21:21
sevdabg написа:
много близка приятелка,
в съответен момент :)))))

хъм.... която умее да пази тайни тайни и ги споделя само с 1123 близки и дескретни приятелки.
цитирай
13. nikatxc - Аз съм рак, но нямам нищо общо с на...
26.07.2010 22:46
Аз съм рак,но нямам нищо общо с написаното горе. :P
Не вярвям в хороскопи,но поне са забавни.
цитирай
14. semtomovi - Аз съм лъвица!
26.07.2010 23:13
Шапка ви свалям! По принцип не вярвам на такива неща. Ама тука улучихте 6тицата! :)
цитирай
15. анонимен - За 13. nikatxc - Аз съм рак, но нямам нищо общо с на...
27.07.2010 08:55
nikatxc написа:
Аз съм рак,но нямам нищо общо с написаното горе. :P
Не вярвям в хороскопи,но поне са забавни.

Целокупното мъжко войнство въздъхна с облекчение при прочитането на тази новина, Ники..:-)
цитирай
16. sevdabg - Nikatxc,
27.07.2010 08:57
Аз затова съм сложила постингчето в Категория Забавления.
Който ме чете редовно, знае за какво става дума
И то не е - хороскопи- в случая :)))
цитирай
17. sevdabg - Semtomovi,
27.07.2010 08:58
радвам се ....
цитирай
18. sevdabg - Катана
27.07.2010 08:58
Добро утро :))))
цитирай
19. анонимен - Аз затова съм сложила постингчето в ...
27.07.2010 13:02
sevdabg написа:
Аз затова съм сложила постингчето в Категория Забавления.
Който ме чете редовно, знае за какво става дума
И то не е - хороскопи- в случая :)))

мога да помогна със алкохолен зодиак, примерно..
цитирай
20. sevdabg - :)))))))))))))))
27.07.2010 16:17
Закачко ;)))
цитирай
21. анонимен - Закачко ;))) Пращам ти го на ...
27.07.2010 17:45
sevdabg написа:
Закачко ;)))

Пращам ти го на лична, а ти го качи тук. Става ли?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sevdabg
Категория: Забавление
Прочетен: 1921306
Постинги: 386
Коментари: 5200
Гласове: 15144
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930